Robotklipper

SÅDAN VÆLGER DU DEN RIGTIGE ROBOT PLÆNEKLIPPER

Robot plæneklipper er som at ansætte en gartner på fuld tid, men til en ubetydelig løn. En robot kan arbejde på alle tider af døgnet, dag ind og dag ud. Den er ikke bare brugervenlig men også miljøvenlig, da den er drevet af elektricitet og ikke producerer udstødningsgasser. Den unikke klippeteknik er baseret på, at robot plæneklipperen kontinuerligt klipper græsset flere gange i tilfældige mønstre indenfor det område, du har afgrænset. Når det er tid til opladning af batteriet, kører den automatisk retur til ladestationen.

Robot plæneklipperen er designet til at klippe alt fra de mest simple græsplæner til mere komplekse og kuperede haver. Når der kommer en forhindring i vejen, som for eksempel et træ eller en sten, bakker den og vælger en ny retning, inden den arbejder videre. Det samme gælder, når det drejer sig om dyrene i din have. den vil ikke skade dem.

Ting du skal huske, når du køber robot plæneklipper:

  • Vælg den model der passer til området, der skal klippes.
  • Store hjul gør Robot plæneklipperen i stand til at køre på ujævne plæner og klare stigninger på op til 45%.
  • Robotklipperen er vandtæt og arbejder gerne, når det regner.
  • Kontroldisplayet er meget simpelt designet. Du kan indstille den til at matche dine individuelle behov.
  • Vore mærker er tyverisikret og behøver derfor ikke at være under opsyn. Hvis nogen skulle finde på at stjæle den, kan de ikke bruge den til noget som helst.
  • Vore mærker er utrolig lydløse. Den vil ikke forstyrre naboerne, heller ikke når den arbejder om natten.

Tabel Liste

Sorter faldende

1 vare(r)

Tabel Liste

Sorter faldende

1 vare(r)